maandag 23 september 2013

Tijdschriftenrek

Een poos geleden waren mijn meneer en ik eens aan het struinen bij een willekeurige woon/tuin winkel. Waar ik heel blij van word, daar wil Robert nog wel eens een aanval van chagrijnigheid ontwikkelen. Zo ook deze keer. Ik liet mijn oog vallen op een prachtig tijdschriftenrek. In mijn gedachten was ik het rek al vol aan het laden met de mooiste tijdschriften, foto's en gedichtjes. Tot ik Rob opeens een kreet van verbazing hoor slaken. Heb je die prijs gezien?!!!?!?!??! Dag goed humeur, dag tijdschriftenrek.
 
Boos mompelde hij dat hij 'dat kreng' dan zelf wel zou gaan maken. Ha! Daar heb ik hem natuurlijk aan gehouden. Het heeft even geduurd maar nu is hij dan eindelijk klaar.
 
 
Robert deed het zaag en schuur werk, ik verfde het rek en plakte de letters en de harten erop. Ik twijfel nog of ik de tekst ga vervangen voor een hart. Voor de tekst en de harten maakte ik gebruik van mijn silhouette. 
 
 

Het rek heeft inmiddels een plaatsje gekregen in onze voorheen ubersaai en uberkleine tussenhal. De stofzuiger hebben we daarvoor verbannen naar de kelder.
 
 
Fijne dag!

4 opmerkingen:

  1. Whaa superleuk!! Ik sta ook altijd te kwijlen bij deze rekken... worden ze ook op bestelling gemaakt? Of wil je de handleiding delen? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan ze uiteraard op bestelling maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hij is super gaaf gedaan Robert en Maaike hou me aanbevolen voor mn verjaardag veel liefs

    BeantwoordenVerwijderen