donderdag 12 september 2013

Lay-out Whale watching

Onze huwelijksreis ging naar het mooie Canada. We hebben daar prachtige dingen gezien en gedaan. Onder andere een walvissafari. Daarvoor gingen we de zee op, opzoek naar orka's en ander zeeleven.
Na een poos zoeken zagen we ze, orka's!
Ik maakte deze LO van ons avontuur. 

 
In Canada gelden strenge regels als het om het spotten van sealive gaat. Zo moet je een grote afstand houden is het verboden om ze te voeren of de zee te verontreinigen met jouw afval. Er zijn meerdere organisaties die de orka's in de gaten houden, maar regel 1 is: laat de natuur zijn gang gaan. Fijn, want wildlife hoort wildlife te blijven!

 
 Op het moment dat wij de orka's zagen waren ze aan het jagen. Gaaf om te zien hoe snel en wendbaar deze grote, prachtige beesten zijn.
Het maken van deze LO vond ik lastig. Orka's zijn stoere (en GROTE) beesten, maar ik ben geen stoere scrapper. Behoorlijk uit mijn comfortzone dus, deze Lay-out. Ik kwam er dan ook achter dat stoer scrappen niet helemaal mijn ding is (check de hartjes ;-)) 
 
 
Voor deze LO heb ik geen gebruik gemaakt van designpapier. Ik gebruikte mallen (thanks Annemarie voor het lenen!), pasta, verf, inkt, en andere embelishments. Ik gebruikte mijn silhouette voor de titel van deze LO.
 
Fijne dag!
 

3 opmerkingen:

 1. Mooi met het blauw! En toch leuk het hartje erbij?
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor Maaike,
  jij bent jij en je scrapt ook zoals je bent en voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een erg mooie LO geworden! Prachtig met dat blauw! En oooh wat gaaf om in REAL LIFE orka's te kunnen bewonderen! Super!
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen