donderdag 23 mei 2013

Moustache kaarten

Het is alweer een maand geleden dat ik voor het laatst geblogd heb, slechte zaak! Onze dagen bestaan momenteel grotendeels uit werken en bruiloft voorbereidingen. Nog maar een maand tot onze grote dag! We zijn ook op creatief vlak bezig voor onze bruiloft, maar dat ga ik allemaal nog niet laten zien.
 
Op pinterest kwam ik inspiratie tegen voor moustache kaarten. Leuk voor een mannenkaart! Ik zocht naar papier met deze leuke snorretjes, maar dit kon ik niet vinden. Ik moest meteen denken aan mijn fijne silhouette, in de store vond ik leuke snorretjes. Ik maakte en mal en tekende vervolgens alle snorretjes op de kaart.
Verder gebruikte ik voor deze kaart washitape, vellum, kraft papier en touwtjes.


 
Ook voor deze kaart gebruikte ik mijn nieuwe snorrenmal. Ik voegde wat houten sterretjes, een klokje en een mini paperclip toe.Fijne dag!

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk!!! Oh, dat gaat opschieten!!! Leuk en spannend! Ik blog ook heel weinig hoor, maar zonder reden haha! Komt wel weer. Heel veel succes met alles nog en kan niet wachten tot alle foto's na de bruiloft!!! liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke kaartjes zeg!! De bruiloft komt nu snel dichterbij... Veel plezier met alle voorbereidingen, leuk dat je zoveel zaken zelf maakt in de voorbereiding. Ik kwam niet verder dan oranje lintjes en oranje bellenblazen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen