maandag 29 april 2013

Houten huisjes

Op veel plaatsen zag ik ze al voorbij komen in het interieur, huisjes.. Loop een willekeurige woon/tuin winkel binnen en ik garandeer je dat je ze zult tegen komen. Huisjes in allerlei formaten en van verschillende materialen. Ik vind ze super, die huisjes, maar wilde er toch iets meer 'eigens' van maken.
Dus vroeg ik mijn meneer, kun jij iets voor mij maken? Maar mijn meneer vond dat ik dat prima zelf kan. Dus de decoupeerzaag, boormachine, schuurpapier en stukjes hout werden opgezocht en binnen no time leerde mijn meneer mij hoe dit alles werkt.
 
Ik maakte eerst deze mini huisjes. Met een touwtje erdoor prima te gebruiken als (grote) sleutelhanger. We vinden ze zo leuk geworden dat we een variant van deze huisjes gaan maken voor onze bruiloft. Als cadeautje voor onze gasten.

 
We hebben inmiddels helemaal de smaak te pakken met deze huisjes. Ik dacht dat een grotere variant ook leuk zou zijn, ik heb namelijk nog een leeg plekje in mijn buffetkast..
Dus zaagde ik grotere huisjes. Maar deze keer verfde ik ze wit en werkte ik ze af met washitape.  
 
 
 
Ik zie nu al huisjes in het zwart en grijs voor me! 
Fijne dag!
 

7 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maaike, GE-WEL-DIG!!!! Echt complimenten. Moet je verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Ze zijn echt geweldig!
  En wat een ontzettend leuk idee om ze als cadeautje aan jullie bruiloftgasten te geven. Dan mag je nog even verder zagen, hihi.

  Groetjes Barbera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. egg supper heb een gezien ze zijn egg gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Maaike, ik was aan t zoeken naar iets leuks maken en kwam op je blog.Ik was benieuwd of je inmiddels getrouwd bent en de huisjes als bedankje heb gegeven ��

  BeantwoordenVerwijderen