maandag 13 februari 2012

Slabben

Mijn naaimachine en ik, wij hebben nogal een haat-liefde verhouding. Ik vind het super om spulletjes in elkaar te zetten op de naaimachine en ben fan van al die mooie stoffen die er te vinden zijn. Maar patronen tekeken, knippen, passen en meten, soms wordt ik er al moe van als ik er aan denk.

Afgelopen vrijdag trok ik hem dan toch uit de kast en ben aan een paar mini-projectjes begonnen. Niet geheel zonder dwang, want van mijn schoonmoeder MOEST  ik spulletjes maken voor haar webshop. Ik vond dat ik eerst wel wat simpels mocht maken, dus het werden deze drie slabben
Nu bedacht ik me dat het ook leuk is om de slabben te quilten of met een tekstje erop. Dus dat wordt een projectje voor de volgende keer.
3 opmerkingen:

 1. Nou, dat gaat hartstikke goed!! en jij hebt je blog ook veranderd! Leuk!! En je schoonmoeder heeft een webshop, wat leuk!! Ga zo eens kijken! dan zou ik nog veeeel meeeer maken joh! ;-) Het gaat steeds beter, bijna weg zelfs! Wilde vanmorgen al weer gaan sporten, hadden we lekkage in de badkamer, één of ander vat (?) van de ketel kapot argh! nou ja, dan maar weer achter de naaimachine ;-) En die van die workshop houden we er in hoor!! Ooit een keertje!!
  fijne dag!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Maaike, als je een keertje een tekst erop geborduurd wilt hebben, kan ik dat wel doen met mijn machine.

  Erg leuke slabbetjes trouwens. We kunnen wel eens babbelen samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke slabbetjes zeg!! Vind vooral die middelste super!!

  BeantwoordenVerwijderen