donderdag 12 januari 2012

Theezakjes kaarten

Op Pinterest kwam ik een super toffe tutorail tegen voor een theezakjes kaart. Gisteren heb ik er twee van gemaakt. Een kaart daarvan gaat sowieso naar de oma van mijn vriend, zij is binnenkort jarig. Ondanks het slechte weer wilde ik ze toch graag op de foto zetten. Daardoor ogen ze nu wel wat flets.
Ik heb ze gemaakt met het papier van Eline en Marianne Design. Verder koffievilter bloemen (geinkt met distress inkt) en een plaatje van het www.  


de kaarten zijn echt super makkelijk te maken en nog vrij snel ook nog!

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee en het zijn mooie kaarten geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo wat een gaaf idee!!! echt hoe verzin je dat nou weer! Binnenkort heb ik een verjaardag van iemand die echt van thee houdt, ik ga eens proberen om zoiets in elkaar te flansen, heb je nog tips en trucs, ze zijn welkom hoor! vind het echt heel erg leuk!groetjes monique (ps heb mijn blog btje gepimpt...kom je binnenkort weer es kijken)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk weer!!! Ik 'moet' echt een keer een workshop bij jou volgen! ;-) Vind het altijd zo leuk als ik dat zie bij jou!! en ja, ik ben benieuwd.. wel leuk hoor!!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind ze erg mooi Maaike.
  zal ik je eens iets raars vertellen. Ik had nog bij niemand die kaart gezien, las wel de titel laatst, maar liep al ene poosje met dit idee rond in mijn hoofd en heb er ook eentje gemaakt,... nu zie ik dat jij gewoon dezelfde hebt gemaakt, is dat niet bizar? Geeft wel aan hoe gaaf ze zijn hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inmiddels heb ik die van mij ook af, en vind die van jou ook supr zeg!!! Die plaatjes van de vogeltjes zijn gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen