maandag 7 maart 2011

Boekenleggers

Ik hou erg van lezen, vooral wanneer ik daar tijd voor heb. Een goed boek is voor mij een boek die ik bijna niet weg kan leggen omdat ik helemaal in het verhaal zit. En dat kost me toch veel tijd! Op elk vrij momentje pak ik het boek er weer bij om hem vervolgens niet meer weg te leggen.. Heerlijk vind ik dat!

Ik mistte alleen nog een mooie boekenlegger. Dus die ik heb ik de afgelopen dagen gemaakt. Nou ja niet één, maar meteen vier. En er zijn nog meer in de maak. Ik gebruikte van GCD de ella blue serie, Eline's Huis papier en Eline's nursery papier. Die laatste vind ik zoo mooi!

Klik op de foto voor een groter resultaat 

De bloemetjes die je op de foto ziet maakte ik van koffiefilters. Je kunt ze ook nog een kleurtje geven met bijvoorbeeld glimmer mist of gewone stempelinkt, maar ik laat ze nu nog even zo omdat ik ze zo heel leuk vind.

11 opmerkingen:

 1. Wow, wat mooi! Die bloemetjes ook zeg, wat knap! Gewoon van koffiefilters?? Jeetje, wat een werk! Ik vind ze echt allemaal erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi hoor! vooral de blommekes ben ik fan van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ook met jouw blog hoor!! ;-) En dank je voor de tip van de bloemetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hee dat is eggg leuk was een inspiratie voor het maken van kaartjes bedankt meid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooie boekenleggers zijn dat geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi Maaike wat een mooie boekenleggers heb je gemaakt zeg, superrrrrrrrrrrr leuk, maar het tasje notitie boekje enz zien er ook superrrr mooi uit

  groetjes van Arina (moeder Michiel)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Maaike! Het was een ontzettend leuke beurs! Ik ben wel lang op zoek geweest naar zo'n bloemenpons haha! Alleen maar een hele grote kunnen vinden, voor 15 euro overigens, wat volgens mij niet duur was, dus ja, die kon ik weer niet laten liggen ;-) nu op internet maar eens kijken. Ik vind ze echt nog steeds super! Weet je dat Eline ook een link heeft op haar blog waar je een berichtje kunt plaatsen als je iets gemaakt hebt met haar 'spulletjes'? Helemaal rechts onderaan, geloof ik. Ik weet zeker dat ze jouw boekenleggers erg mooi vindt!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de bloem is mooi, maar te groot ;-) Ik zal eens kijken bij pipoos, dank je!!! liefs..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk!! Ik ken dat boeken-lees-gevoel.... zo heerlijk, vooral als je dan lekker in de zon kan zitten (bv op het strand) en tijd dus niet uitmaakt!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nieuwe blog nieuwe blog nieuwe blog!

  BeantwoordenVerwijderen