donderdag 23 december 2010

Laptop sleeve

Ik zat al zooooo lang te bedenken dat ik toch echt eens een laptop hoes voor mezelf moest maken. Ik gooi dat ding vaak los in een of andere tas en daar wordt ie niet echt beter van natuurlijk :) Altijd had ik er wel een smoesje voor om er vooral niet aan te beginnen. Geen mooi stofje, geen idee hoe ik het moet maken, geen fiberfill in huis, geen tijd, drukdrukdruk..
Maar nu heb ik kerstvakantie en het mooie stofje was ook gevonden. Dus ik heb mezelf een schop onder mijn billen verkocht (bij wijze van spreken dan he) en ben aan de gang gegaan.

Ik heb geen patroon gebruikt, zelf het nodige rekenwerk gedaan en ondertussen maar duimen dat ie zou lukken (ik ben niet bepaald een rekenwonder) ennnn.... Het is gelukt!! Ik heb er super lang over gedaan maar I did it! Het mooie stofje is van Tilda (DUUR!!!) en voor de mooi heb ik er kantjes en bandjes aan toegevoegd. Ik ben er blij mee! Zelfs Mijn Meneertje zei dat hij hem 'wel leuk' vond (-;  (en stiekem vond ik het nog zo leuk om te doen, dat ik er ongetwijfeld meer gaan komen :) )Mijn malle zus en ik hadden van een vriendelijke dame ook nog een leuke opdracht binnen gekregen. Of ik wel vijf armbandjes wilde maken! Normaal gesproken maak ik sieraden niet dubbel (originaliteit he) maar ze vertelde dat deze armbandjes voor gasten uit Thailand waren en daar maakte ik (samen met mijn zus) graag een uitzondering voor. Deze armbandjes zijn het geworden:

7 opmerkingen:

 1. mooi zijn ze geworden alletwee trouwens
  en leuk he gaan ze naar het buitenland
  ook de hoes is prachtig geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig!!! En je armband(jes) ook zeg! Mag je ze niet gaan brengen daar? ;-) Ze schijnen daar zulke leuke stofjes te hebben :)
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Maaike!
  Jij was de 2e die reageerde op mijn swap swap-berichtje. De 1e die reageerde heeft geen blog en kan de swap niet zo makkelijk voort zetten. Als je zin hebt, ben jij nu nr.1. Laat je me weten of je iets leuks van me wilt ontvangen en daarna weer iemand wilt zoeken voor 'n cadeautje van jou. Groetjes Carolien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja. M'n mail adres staat in de rechter kolom.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Balen joh! Hoe komt het? Zal ik je vanaf hier een taartje gooien ;-) Ik zelf moet echt gaan lijnen, dus doe niets anders dan naar al die lekkere, níet eetbare taartjes kijken! Liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Malle zus.. en bedankt he :P

  Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen