maandag 5 augustus 2013

Bruidssieraden

 
 Voor onze bruiloft wilde ik mijn eigen sieraden maken. Ik wilde graag sieraden die zouden passen bij de sfeer van onze dag, romantisch, sfeervol, gemoedelijk en een beetje bling. Inspiratie zocht (en vond) ik bij Armande van Kralenkwarts.
 
Voor de oorbellen gebruikte ik zilveren materialen. De parels zijn van swarvoski. Verder gebruikte ik nog een inieminie swarovski kraaltje.
 
 
Het armbandje maakte ik van zoetwaterparels. Deze heb ik geknoopt. Ook gebruikte ik zilveren materialen voor de afwerking (slotje, ringetjes). Verder heb ik nog drie swarovski kralen gebruikt.
 
 
Foto gemaakt door Birgit de Jong  
 
 Fijne dag!
 

7 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er allemaal prachtig uit! Heel bijzonder zo jouw eigen zelfgemaakte sieraden op deze speciale dag..

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend mooi gemaakt en zo knap
  als je dit zo mooi kan maken.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige sieraden en gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Zelf ben ik niet zo creatief maar heb hele mooi gevonden op www.princesses.nl. Hartstikke knap dat je dit zelf zo mooi kan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Maaike, erg creabea van je hoor! Ps, is dat nu een kasteel op de achtergrond? Sinds ik op een event www.wishesandweddings.nl ben geweest ben ik weg van kasteeltjes. En rara..waar ga ik trouwen? Inderdaad een kasteel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige bruidsjuwelen ! ik ben zelf nog op zoek naar de perfecte juwelen want ik ga binnenkort ook trouwen :) heb er veel zin in

  BeantwoordenVerwijderen