woensdag 13 oktober 2010

Scrappen

Mijn schoonouders waren afgelopen zondag 25 getrouwd. Ondanks dat het echte cadeau nog moet komen hebben we ze zondag mee uit eten genomen. Van te voren hadden we ze een anonieme kaart gestuurd dat ze die avond vrij moesten houden. Nou de wildste ideeen hadden ze! Ik heb echt in een deuk gelegen! :D Ik vond het nog wel leuk om alvast een kaart voor ze te maken. Het is tenslotte wel een mijlpaal waar ze trots op mogen zijn!
Dit is hem geworden:
Zie je die stempel? Die is nieuw!! Ik vind hem zoo leuk!! Die heb ik op de achterkant van de kaart gestempeld.
En verder heb ik ook niet stilgezeten de afgelopen dagen/weken! Vriendjelief komt vrijdag mij weer verblijden met zijn aanwezigheid en daar moest natuurlijk ook wat voor gefrutseld worden. Ik kan het nu al wel laten zien, want hij kan daar toch niet meer internetten. Het is een soort uitklapboekje opgeborgen in een tinnen blikje. Ik laat even een paar pagina's zien die ik gemaakt heb.Dat zinnetje: 'de weg naar liefde is een kwestie van tijd' is iets waar we elkaar vaak mee zitten te pesten. We waren namelijk al zeven jaar goede vrienden toen we erachter kwamen dat we elkaar toch wel heel erg leuk vinden :D Dus bij ons is dat echt het geval!!

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk gedaan! Dus nog 2 nachtjes slapen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg!! De stempel ook trouwens! En fijn joh, nog heel even!!! Ik vond het filmpje van je vorige post trouwens heel indrukwekkend.. had er even geen woorden voor.. mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hee maaike gelukkig Robert is weer thuis en heel gezond geniet ervan om weer samen te zijn een erg leuk boekje heb je gemaakt egg een goed idee veel plezier de komende tijd liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel, wat lief!!! Ik vind jou ook erg lief hoor!! ;-) Geniet je lekker met zijn tweetjes?! lieve groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen