dinsdag 5 oktober 2010

Een heleboel onzin en een uil!

Jaaa nog maar tien daagjes! Dan kan ik EINDELIJK mijn Lief weer vasthouden om hem vervolgens noooit meer los te laten (zal ie vast leuk vinden :p). Ik vind dat natuurlijk helemaal geweldig, maar dat veroorzaakt ook de nodige helpikmoetnogzoveeldoenenkriebelsstress! En dat is foute boel.. Ik wordt daar namelijk nogal onhandig van. En dat is voor kluns der eerste klasse niet erg handig. Mijn servies neemt plotseling hele andere vormen aan.. 

De schade van de afgelopen weken:
* 2 kopjes (en gisteravond ook nog één op mijn werk, in een volle  
   familiekamer, stuk gegooid. En helaas zat daar koffie in..)

* Een aantal borden
* Een stenen schaal
* Een pan (vraag me maar niet hoe ik dat voor elkaar heb gekregen)
* Mijn sieradenrekje. Dat is gewoon te genant voor woorden.. Ik ben er
   namelijk nogal op gaan staan.. (en nee, vraag ook maar niet hoe ik dat voor
   elkaar heb gekregen)


En ja, hoe ga ik het straks nou oplossen met kastruimte.. Want toen Vriendjelief zijn biezen pakte om voor 99 dagen naar Afghaniland te vertrekken betekende dat ook dat er plotseling heel veel kastruimte vrij kwam. En dat was een beetje te verleidelijk.. Met het gevolg dat alle kasten weer heel erg vol staan. Met knutselspullen. Dat dan weer wel. Ik ben bang dat dat nog heel erg opruimen gaat worden!

En verder, qua knutsels en frutsels, het is hier een beetje stil he? Ik weet het.. Maar het is onderweg hoor! Met een zwangere schoonzus, die inmiddels bijna op knappen staat, Vriendjelief voor wie ik het een en ander aan het voorbereiden ben en een tassenswap op het forum, zit ik niet stil hoor! Kan het alleen nog niet laten zien :) Het is onderweg!

Mijn lieve mama maakte ook nog iets leuks voor mij. Ik bestelde bij Tamara van Matawi's creaties ook zo'n super leuk uilen patroontje. Ik kan helemaal niet haken hoor, daar niet van, vond gewoon dat ik mee moest doen.
Dus kreeg mijn mams de opdracht om er één te haken. Dit is het resultaat:Lief is ie he?

4 opmerkingen:

 1. Die is leuk geworden!
  Succes met aftellen, hopelijk zijn de 10 dagen zomaar voorbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke lief!! Die 10 dagen vliegen om, doe je wel voorzichtig haha! Dank je voor de tip! Ik heb ze gevonden!! lieve groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. och jeetje...
  wat een onhandigheid! ;) hihi!
  zou ik ook hebben als ik wist dat mijn lief weer bijna in het land zou zijn!!! :)
  en euh... nu is t nog korter!!! :)

  liefs Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. och meid bij xenos hebben ze hele leuke dingen ga je toch iets nieuws halen maar je kan alle dingen die je niet leuk vindt ook zo weggooien hoor hoef je de zooi ook niet op te ruimen [hihi]en ga nu maar eff hardt aftellen want je lief is er zo weer [feestje]

  BeantwoordenVerwijderen